Voor het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen bent u bij ons 24/7 installatiebedrijf in Zoetermeer aan het juiste adres. Onze betrouwbare loodgieters hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van installatie- en reparatiewerkzaamheden binnen en buiten uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen, het verleggen van een bestaande afvoer, of het herstellen van een CV ketel storing. Door ons 24/7 installatiebedrijf in te schakelen weet u zeker dat de kans op complicaties minimaal is! Wanneer leidingen op de verkeerde wijze worden aangelegd, zou dit in vervelende lekkages kunnen resulteren. Dit wilt u logischerwijs voorkomen!

Met spoed een 24/7 installatiebedrijf inschakelen

24/7 installatiebedrijf Zoetermeer

Het fijne aan ons 24/7 installatiebedrijf is dat wij u niet alleen tijdens kantoortijden van dienst zijn, maar u ook op de late avond en zelfs in het weekend kunnen helpen. Op deze manier heeft u in geval van nood altijd iemand op om terug te kunnen vallen voor het uitvoeren van loodgietersklussen. Voorbeelden van noodsituaties zijn een CV ketel storing op de late winteravond of een serieuze lekkage in uw woning. In dergelijke situaties kunt u niet tot een volgende werkdag wachten met het inschakelen van de hulp van een loodgieter. U kunt immers niet zonder toilet of werkende verwarming. Onze 24/7 loodgieter komt direct bij u langs om u van een passende oplossing te voorzien.

Advies van een ervaren 24/7 installatiebedrijf

Door de ervaring die onze loodgieters in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u niet alleen helpen bij het uitvoeren van loodgietersklussen. Ook voorzien we u graag van passend advies over loodgieterselementen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een nieuwe CV ketel voor uw woning. Door de grote investering die een dergelijke aanschaf vergt zult u een weloverwogen keuze willen maken. Wij kunnen u adviseren over de verschillende soorten CV ketels die tegenwoordig worden aangeboden. Kiest u bijvoorbeeld voor een losse CV ketel, of geeft u de voorkeur aan een moderne en energiezuinigere combiketel?

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar