lekkage roermondEen van de grote gevaren van een lekkage in huis, is dat u deze pas opmerkt op het moment dat er waterschade aan uw woning is ontstaan. Waterschade komt in verschillende vormen voor, denk bijvoorbeeld aan houtrot in houten constructies of uw vloeren, schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafonds, enzovoorts. Het kan soms enkele maanden duren voordat het vocht uit uw woning getrokken is en begonnen kan worden met het herstel van deze waterschade. U moet er toch niet aan denken dat u zo’n lange tijd tegen die vieze schimmels of zwamvorming aankijkt? Een lekkage verhelpen in Zoetermeer is echter niet eenvoudig! Hoe vindt u de bron van de lekkage bijvoorbeeld? Onze loodgieter helpen u graag bij het verhelpen van een lekkage.

Een lekkage verhelpen moet zo snel mogelijk na het opmerken van de lekkage gebeuren, om te voorkomen dat de lekkage zich verergert of er een serieuze waterschade in huis ontstaat.

Een lekkage verhelpen: begin bij het vinden van de bron

Helaas is een lekkage verhelpen vaak lastiger dan men op voorhand verwacht. Dit komt voornamelijk doordat de bron van een lekkage doorgaans nauwelijks met het blote oog te vinden is. Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het achterhalen van de bron van een lekkage eenvoudiger maken. Nadat de bron van de lekkage gevonden is kan direct begonnen worden met het herstel hiervan. Denk aan het vervangen van een kapot leidingstuk, het plaatsen van een nieuwe leiding, enzovoorts. Waar in huis wilt u een lekkage laten verhelpen?

Met spoed een lekkage verhelpen in uw woning

In sommige gevallen neemt een lekkage dermate serieuze vormen aan, dat u deze direct wilt laten verhelpen. Onze 24/7 loodgietersservice kan in dit geval de uitkomst voor u bieden! Met deze service voorzien we u ook buiten kantoortijden en zelfs in de weekenden van hulp bij het verhelpen van lekkages in huis. Nadat u onze spoedloodgieter ingeschakeld heeft staan we binnen een half uur bij u voor de deur om een passende oplossing te bieden. Zo kunnen we een ernstige waterschade aan uw woning voorkomen!

Tip: sluit de hoofdkraan in uw woning af, om te voorkomen dat er nog meer water uit uw leidingen ontsnapt.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar