Veel loodgietersklussen kunt u tijdens kantoortijden door onze ervaren loodgieters uit laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen, het installeren van sanitaire voorzieningen in de badkamer en het verleggen van een bestaande afvoer in huis. Er zijn echter ook klussen die u het liefst meteen uit laat voeren! U kunt denken aan het verhelpen van een lekkage, of het herstellen van een storing in uw CV ketel. Voor deze klussen kunt u de hulp van onze loodgieter met spoed in Zoetermeer inschakelen. Met onze spoeddienst staan we niet alleen tijdens kantoortijden voor u klaar, maar ook op de late avond en in het weekend. Voor het uitvoeren van welke klus heeft u een loodgieter met spoed nodig?

Wanneer een loodgieter met spoed inschakelen?

Zoals reeds beschreven is een loodgieter met spoed inschakelen niet in iedere situatie noodzakelijk. Wij raden u aan onze spoedloodgieter alleen in te schakelen wanneer u niet kunt wachten tot een volgende werkdag. De spoeddienst van ons loodgietersbedrijf brengt hogere kosten met zich mee dan het inschakelen van de loodgieter tijdens kantoortijden. Ook blijft de spoeddienst beschikbaar voor mensen die echt met een noodsituatie te maken hebben, als u tot een volgende werkdag wacht met het inschakelen van de loodgieters van ons loodgietersbedrijf.

Bij een storing in de CV ketel is het inschakelen van een loodgieter met spoed echter heel gebruikelijk.  U wilt er niet aan denken om een weekend zonder een werkende CV ketel te zitten.

Loodgieter met spoed inschakelen bij lekkages

Een tweede voorbeeld van een situatie waarbij de hulp van een loodgieter met spoed wenselijk is, zijn lekkages in huis. Lekkages kunnen voor een ernstige waterschade aan uw woning zorgen, wat u logischerwijs zo goed mogelijk wilt voorkomen. Door de loodgieter met spoed in te schakelen kan de lekkage direct verholpen worden. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen die het achterhalen van de bron van een lekkage relatief eenvoudig maken.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar